Переваги стоматологічної клініки Profident Junior

Клініка Джуніор переважно спеціалізується на прийомі та лікуванні дітей зі стоматологічною та ЛОР патологією. Це означає, що в штаті є близько 15 докторів стоматологів, три ЛОР-лікарі і три анестезіологи-реаніматологи, які можуть в будь-який час прийняти дитину і здійснити консультацію та лікування.

На відміну від інших клінік, де дитячий лікар приймає або в певні дні і години, або в штаті є всього один дитячий фахівець, а можливо, що дитину приймає дорослий доктор, який рідко має справу з дітьми і з питаннями дитячої стоматології на сучасному етапі мало знайомий.

Сучасні та якісні матеріали для лікування

Лікарі-стоматологи використовують тільки сучасні та якісні матеріали для лікування. Наша клініка дає гарантію на фотополімерні пломби молочних зубів до їх фізіологічної зміни, що означає безкоштовну заміну пломб в результаті виникнення гарантійного випадку.

Великою перевагою, особливо в напрямку ортодонтичного лікування, є той факт, що наша клініка надає послуги пацієнтам з ЛОР патологією, так як часто від наявних ЛОР захворювань залежить правильний прикус і деформації лицьового черепа.

Тому наші фахівці, єдиною командою можуть одномоментно вирішувати такі проблеми в умовах нашої клініки, не відправляючи пацієнта на додаткові консультації до суміжних фахівців. Наші ЛОР врачи оперативным путем могут исправить имеющиеся проблемы, что позволит доктору ортодонта без проблем дальше корректировать прикус и деформации лицевого черепа.

Медикаментозний сон

Ще однією дуже вагомою перевагою є той факт, що фахівці нашої клініки можуть одномоментно, в умовах одного медикаментозного сну, виправити наявні у пацієнта стоматологічні та ЛОР проблеми, завдяки одночасній і злагодженій роботі стоматологів, отоларингологів та анестезіологів-реаніматологів.

Що дозволяє пацієнту істотно скоротити час перебування в медикаментозному сні і, що не мало важливо, скоротити фінансове навантаження. Оскільки в штаті клініки Джуніор є сертифіковані дитячі та дорослі фахівці (стоматологи, отоларингологи та анестезіологи-реаніматологи), ми можемо проводити лікування і надавати допомогу як дітям, так і дорослим пацієнтам.

У клініці постійно перебувають штатні, а не запрошені з нагоди, анестезіологи-реаніматологи, можливість зняття електрокардіограми в клініці та отримання моментальної консультації кардіолога з описом електрокардіограми дозволяє провести консультацію та лікування в медикаментозному сні практично в будь-який час за ургентними (терміновими) показаннями.

Крокова доступність найбільшої дитячої поліклініки Київського району дозволяє виконати термінові лабораторні дослідження для підготовки до медикаментозного сну.

Клініка завжди може прийняти пацієнта по гострого болю. Анестезіологи ретельно контролюють перед медикаментозним сном всі необхідні лабораторні та інструментальні дослідження для, визначення стану здоров'я пацієнта і наявності протипоказань.

Мінімізована психологічна травма для дитини при лікуванні в медикаментозному сні, так як малюки засипають під впливом газового анестетика, що подається через маску, яка при бажанні може бути оброблена спеціальними анестезіологічними ароматизованими маркерами.

І тільки після того як дитина всипає, виконуються всі маніпуляції з підключенням необхідної апаратури і катетеризацією вени. Після проведення лікування в медикаментозному сні пацієнт перебуває в окремій післяопераційній палаті, де в разі необхідності так само виконується моніторинг стану життєво важливих функцій. Дітям після великого лікування після прокидання дають з'їсти морозиво з метою зниження неприємних відчуттів у порожнині рота і зняття дискомфорту після анестезії.

У своїй роботі анестезіологічна служба використовує апарат інгаляційної анестезії високого класу - анестезіологічний комплекс Dräger Primus, що дозволяє забезпечити найвищий стандарт анестезії і новий рівень ефективності та безпеки. Всі медикаменти закуповуються тільки в офіційних фармацевтичних дистриб'юторів.

Методика седації закисом азоту

Наші анестезіологи в будь-який час доби на зв'язку з пацієнтом. Поряд з лікуванням у медикаментозному сні активно використовується методика седації закисом азоту, яка чудово знижує почуття тривоги і страху як у маленьких, так і у дорослих пацієнтів і дозволяє адаптувати пацієнта до лікування.

Наявність великої кількості лікарів дозволяє вільно пацієнту вибрати "свого" доктора.

Доктори всіх спеціальностей регулярно підвищують кваліфікацію та відвідують конференції та інші профільні наукові заходи.

Залишіть свою заявку
на прийом до спеціаліста і ми вам перетелефонуємо!

Ваше ім'я
Контактний телефон
Ваш e-mail
Виберіть клініку